crossmediablog

strandjutterij in crossmedialand

Sara blogt op VTM

 Gespot op tv-visie.be

Het wordt het moment van de waarheid voor de eerste Vlaamse telenovelle van VTM. Dinsdagavond maakt Vlaanderen eindelijk kennis met ‘Sara’, het lelijke eendje dat vanaf woensdag de vooravond van VTM nieuw leven moet inblazen. Ondertussen telt Sara af naar haar moment van de waarheid: haar sollicitatiegesprek bij het modebedrijf Présence.

Vlaanderen werd de voorbije weken aardig warm gemaakt het nieuwste fictieproject van VTM. Spandoeken over de autosnelwegen, vliegtuigjes boven de VTM-evenementen of eerder toevallig tijdens ‘Tien Om Te Zien’, ‘Boer zkt. Vrouw’ of het wielrennen bij Sporza. De boodschap was duidelijk: ‘Simon, ik zie je graag! Sara’.

Maar wie is die Sara nu eigenlijk? En waarom die romantische boodschap over een zekere Simon? De kijkers moeten nog even geduld hebben, maar dinsdagavond om 20.35 uur ontdekt Vlaanderen eindelijk het lelijke eendje dat zeer binnenkort zal uitgroeien tot een mooie zwaan… Ondertussen is Sara al bijzonder actief op het internet. Via haar weblog bij VTM of op Myspace  kunnen nieuwsgierige kijkers alvast kennismaken met Sara De Roose. Stilaan maakt ze zich op voor haar sollicitatiegesprek. Kijkers kunnen dus niet alleen op het kleine scherm meeleven met de dagelijkse zorgen van Sara, maar ook interactief via het internet. 

Advertenties

24 september 2007 - Posted by | communication, industry, media, web 2.0

2 reacties »

  1. Dat Lotte er mag wezen wisten we al, sinds vorige week dus ook de minder brave kant:

    http://newsoftheworld.be/sara-telenovela-gaat-bloot/

    Reactie door GW | 5 februari 2008 | Beantwoorden

  2. ik vind sara nu heel mooi maar er moet wat actie aan komen
    want het begint wat saai te worden sorry dat ik het zeg maar zorg voor actie en sara ga niet met jakob maar wel bij simon en komt thomas en an terug samen en ga jij en simon trouwen in de serie groetjes dag saratje

    Reactie door zoe | 16 mei 2008 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: